Prefab zwembad

zwembadHeerlijk ontspannen in je eigen zwembad dit klinkt toch een beetje als een droom. Toch kan zo’n droom heel eenvoudig werkelijkheid worden. Je droom zwembad kan helemaal naar wens gebouwd worden op basis van prefab. Een prefab zwembad wil zeggen dat jouw zwembad op maat geproduceerd wordt in de fabriek. Je kan zelf bepalen of de zwembad voorzien wordt van een opstapje of dat je gebruik maakt van een trap. Maar je kan ook de diepte bepalen en de afwerking van een zwembad. Daarnaast kan je er ook direct een filterinstallatie in laten bouwen.

Materiaalkeuze voor een prefab zwembad

Standaard worden prefab zwembaden gemaakt uit polyester. Ze worden in verschillende maten geleverd en je kan eenvoudig zien welke zwembaden het beste in je tuin passen. Maar buiten polyester kan je ook kiezen voor andere materialen. Je kan bijvoorbeeld het zwembad laten betegelen en zo genieten van een prachtige uitstraling. Maar je kan ook kiezen uit een functioneel design zwembad met een afwerking van hout. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met een prefab zwembad. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zwembad met los bubbelbad. Zwem zo even vanaf het zwembad richting het bubbelbad en geniet van je eigen wellness experience.

Uitbreiden met Aqua fitness

Het grote voordeel van een prefab zwembad is dat je er alle kanten mee op kan gaan. Zo kan je het zwembad uitbreiden met Aqua fitness. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan verschillende waterzones zodat je eventueel op sommige vlakken kan staan voor onderwater aerobics. Of wat dacht je van een stroming waardoor je tegen de golven in kan zwemmen? Met je eigen prefab zwembad is er echt een hoop mogelijk en dit maakt het juist zo uniek om te hebben. Daarnaast kan je er uiteraard ook verwarming aan koppelen wat altijd handig is in de Nederlandse weersomstandigheden.

Binnen een week je eigen zwembad

Je hebt natuurlijk geen zin om weken in de rotzooi te zitten voor een zwembad. Het voordeel van een prefab zwembad is dat het bad zelf al in de fabriek wordt gemaakt. Alles wordt helemaal klaar gemaakt voor de installatie. Vervolgens kan je het zwembad in je achtertuin laten uitgraven of dit natuurlijk helemaal zelf doen. De keuze is uiteraard aan jouw. Als het zwembad is uitgegraven dan wordt het zwembad naar de uiteindelijke locatie gebracht met een speciale hijskraan en vrachtwagen. Het zwembad wordt direct geïnstalleerd en binnen een dag is het bad al volledig functioneel.

Kosten prefab zwembad

Het klinkt natuurlijk allemaal geweldig, maar er hangt natuurlijk een prijskaartje aan. De kosten van je eigen zwembad zijn heel erg afhankelijk van je wensen. Hoe groot wordt bijvoorbeeld je zwembad? Komt er ook een bubbelbad in? Zitten er jets in het zwembad? Het zijn allemaal zaken die de kosten omhoog kunnen brengen. Als je exact de kosten wil weten van je eigen prefab zwembad dan kan je het beste meer informatie opvragen. Je krijgt dan een idee wat je project werkelijk gaat kosten en hoe jouw zwembad eruit komt te zien.

Download gratis brochure met prijzen