Prefab serre

prefab serreEen prefab serre is een nieuwe manier om je woning een stukje aan te bouwen. Steeds meer mensen kiezen voor een serre en dit heeft alles te maken met ons Hollandse klimaat. In de zomermaanden hebben we het vaak al snel erg fris. Ondanks dat het erg fris is in de ochtend willen we toch graag even buiten zitten in het zonnetje. Een serre is dan ideaal doordat het achter glas al snel erg warm wordt. Je hebt zo toch het idee dat je lekker buiten zit, maar wel de aangename warmte waardoor je al erg snel buiten kan zitten. Daarnaast kan je in de avond juist weer erg lang buiten zitten. Ben je opzoek naar een betaalbare oplossing? Kies dan voor een prefab serre waarbij de serre vooraf in de fabriek gemaakt wordt. Je betaald dan een stuk minder dan voor de traditionele bouw en je kan binnen een dag al genieten van je nieuwe serre.

Materiaalkeuze voor een prefab serre

Ten onrechte wordt er vaak gedacht dat een serre die prefab gebouwd wordt ook standaard dezelfde uitstraling heeft. Met een prefab serre kan je heel veel dingen zelf bepalen waardoor het eigenlijk gewoon maatwerk is. Het enige verschil is dat de serre in de fabriek wordt gebouwd en niet ter plaatsen. Hierdoor is er ook een ruime materiaalkeuze zo kan je kiezen uit hout, aluminium of kunststof. Je kan hierdoor een wat meer traditionele serre bouwen van hout of een moderne serre met kunststof of aluminium. Daarnaast kan je bepalen wat voor een soort glas je erin wil laten plaatsen. Door te kiezen voor HR++ glas zorg je ervoor dat je serre geïsoleerd wordt en verbruik je niet heel veel meer stookkosten met je serre. Dit soort keuzes zijn allemaal bepalend voor de uitstraling, maar ook voor de uiteindelijke prijs.

Binnen één dag je woning uitbouwen

Het nadeel van een serre of uitbouw is vaak de tijdsduur en overlast. Je hebt geen zin om dagen in de rommel te zitten, maar toch wil je heel graag uitbouwen en je droom verwerkelijken. Met een prefab serre heb je geen reden meer om het niet te doen. Aan de hand van jouw wensen wordt het meeste werk in de fabriek gedaan. De hele serre wordt kant en klaar gemaakt en naar je woning gebracht. Bij je woning wordt de serre gekoppeld aan je huidige woning en afgewerkt. Dit alles gebeurd binnen één dag. Je kan dus gerust even een dagje weggaan of gewoon gaan werken. Zodra je thuis komt is je prefab serre helemaal klaar en afgewerkt.

Prefab serre prijzen

Het enige minpunt dat je nog kan tegenhouden is de kosten. Leuk zo’n droom realiseren, maar wat gaat dit wel niet kosten? De oplossing hiervoor is door eens te gaan vergelijken. Al snel kom je erachter dat je droom minder duur is dan je zou denken. Het is wel heel erg afhankelijk van wat jouw wensen zijn. Zo betaal je voor hout vaak minder dan voor kunststof, maar als je het onderhoud en de levensduur hierbij optelt is kunststof weer voordeliger. Kijk eens goed naar je eigen wensen en vraag gerust eens informatie op voor je prefab serre.

Download gratis brochure met prijzen