Prefab schuur

prefab schuurVan een kleine schuur in de achtertuin tot een grote berging op een weiland. Een prefab schuur maakt het binnen de kortste keren helemaal mogelijk. De schuur wordt al binnen een dag gemaakt ongeacht het formaat. Dit komt doordat de schuur eigenlijk al in de fabriek helemaal wordt geproduceerd. De onderdelen worden vervoerd naar de plek van bestemming en hier vervolgens in elkaar gezet. Een kleine schuur kan zo soms al binnen een paar uur helemaal klaar zijn. Een grote schuur duurt uiteraard wel iets langer, maar een dag is zeker weten realistisch. De snelheid waarmee de schuur wordt neergezet is absoluut een pluspunt van een prefab schuur.

Absoluut geen standaard prefab schuur

Vaak wordt er gedacht dat er helemaal geen inspraak is, maar een prefab schuur is absoluut niet standaard. Het enige wat prefab betekend is dat de schuur in de fabriek wordt gemaakt. Hierdoor zijn er minder mensen nodig en is de schuur onder de optimale omstandigheden gefabriceerd. Dit heeft als resultaat dat de schuur van een nog hogere kwaliteit is dan een traditionele bouw. Toch kan je alles naar wens aanpassen zo kan je kiezen voor een houten schuur, maar ook beton behoort tot de mogelijkheden. De uitstraling kan je uitzoeken in een catalogus en vervolgens kan je hier zelf dingen aan aanpassen. Zo kan je de kleur bepalen of er ramen in komen te zitten en de complete uitstraling en indeling van de schuur.

Betonnen schuur met een houten of kunststof afwerking

Je wil graag de degelijkheid van beton, maar toch wel de houten uitstraling voor de sfeer. Zelfs dit behoort tot de mogelijkheden van een prefab schuur. De schuur wordt in de fabriek helemaal uit beton gegoten. Vervolgens wordt de schuur bekleed met hout of kunststof afhankelijk van je wensen. Je hebt dus de definitieve kracht van een betonnen schuur in combinatie met de sfeer van hout. Dit soort keuzes bepalen absoluut de uitstraling en hierin heb je helemaal de vrije hand met prefab. Twijfel je toch nog een beetje omdat je het antwoord niet goed kan vinden in een catalogus? Geen probleem want je kan altijd vragen of jouw wensen prefab mogelijk zijn. Tegen een meerprijs is er vaak veel meer mogelijk dan je van te voren zou denken.

Kosten van een prefab schuur

De kosten van een prefab schuur zijn eigenlijk heel lastig om uit te leggen. Een betonnen schuur is vaak het voordeligste. Het is voordeliger dan een houtenskeletbouw, maar misschien minder sfeervol. Door deze af te werken met steenstrips of houten bekleding ben je minder geld kwijt en heb je een degelijke schuur met een andere uitstraling. Al dit soort opties zijn allemaal bepalend voor de uiteindelijke prijs van een prefab schuur. Als je zeker wil weten wat een schuur exact gaat kosten dan kan je het beste meer informatie opvragen. Je ontvangt dan o.a. een catalogus vol met mogelijkheden en prijzen voor een prefab schuur. Zo heb je een goede indicatie van de kosten voor een nieuwe schuur.

Download gratis brochure en ontvang prijzen