Notaris woning

De klassieke notaris woning ziet er natuurlijk prachtig uit. De woning heeft een aantal kenmerken die u alleen bij dit type woning terugziet. Elke woning heeft een soort rijke elegante uitstraling. Er zou zomaar iemand van adel in kunnen wonen. De woning heeft meestal nog een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Een klassieke notaris woning heeft ook een echt zadeldak met doorlopen kopgevels. Elk fraai detail in de woning zorgt voor de unieke uitstraling. U bent misschien helemaal verliefd op de notaris woning, maar er zitten een aantal minpunten aan. U wil misschien helemaal geen slaapkamer op de begane grond. Of u ziet op tegen het onderhoud en de naisolatie van een oude woning. Een mooie oplossing is een prefab notaris woning bouwen. U kan met nieuwbouw in exact dezelfde stijl uw eigen notaris woning laten bouwen. Alleen dit keer is de woning voorzien van een indeling die voldoet aan uw wensen. Uiteraard wordt de woning nog wel voorzien van alle authentieke details. Ondanks dat het nieuwbouw is voelt de woning oud aan. De woning voldoet wel aan de moderne tijd en is bijvoorbeeld uitstekend geïsoleerd. Daarnaast is de woning betaalbaar om te laten bouwen. U bent soms zelfs minder kwijt voor een prefab notariswoning als een echte klassieke variant!

Een notaris woning bouwen met prefab

Bij prefab wordt er vaak gedacht dat u vast zit aan cataloguswoningen. Dit is absoluut niet het geval. U kan zelf een woning laten ontwerpen door de architect. U kan hierbij kiezen voor de stijl van een klassieke notaris woning. Tijdens het gesprek met de architect kan u aangeven dat u de woning graag in deze stijl wil zien. U geeft direct ook al uw wensen aan. Denk bijvoorbeeld aan vier slaapkamers op de bovenste verdieping en een werkkamer op de begane grond. Kortom al uw wensen kunnen vormgegeven worden in een aparte woning. Het enige wat we met prefab aangeven is dat uw woning gebouwd wordt in de fabriek. Het voordeel van een woning bouwen in de fabriek is dat we geen last hebben van de Nederlandse weersomstandigheden. We hebben dus geen last van plensbouwen die de bouw flink vertragen. Daarnaast hebben we ook minder manuren nodig om uw woning te bouwen. Dit maakt een prefab notaris woning bouwen een stuk voordeliger dan traditionele bouw. Doordat de woning snel gebouwd kan worden met prefab kan u binnen 10 tot 12 weken al de sleutel krijgen van uw casco woning. U kan vervolgens zelf aan de slag om uw woning helemaal af te maken.

Notaris woning bouwen prijzen

Als u een nieuwe notaris woning gaat bouwen dan wilt u graag weten waar u aan toe bent qua kosten. U wil natuurlijk niet de hoofdprijs betalen voor een nieuwe woning. De kosten voor een notaris woning bouwen is afhankelijk van een aantal zaken. Bijvoorbeeld hoe groot moet de woning worden en welke materialen wil u gebruiken? De notaris woning bouwen kosten liggen tussen de € 150.000 en € 220.000. U kan zelf bepalen welke zaken u belangrijk vind. Bepaalde bouwmaterialen kosten bijvoorbeeld meer geld dan andere materialen. Het formaat van de woning speelt natuurlijk ook mee in de kosten. Naast de kosten voor de bouw van een prefab notaris woning heeft u grond nodig. De prijs die u betaalt voor grond is heel erg afhankelijk van de locatie. Als u in de gemeente Utrecht een stuk grond koopt bent u meestal het duurste uit. Koopt u in Friesland een stuk grond dan betaalt u een stuk minder. Dit soort bijzaken kunnen de kosten van uw bouwproject bepalen. Als u een stuk grond gevonden heeft kan u in overleg met een architect plannen maken voor uw prefab notaris woning. U krijgt dan definitief een idee van de kosten om een nieuwe woning te bouwen.

Verwerk uw persoonlijke woonwensen in uw notaris woning

Er zijn verschillende manieren om van een klassieke notaris woning een moderne woning te maken. U kan van buiten de klassieke uitstraling behouden en van binnen de woning helemaal naar wens afwerken. Bijvoorbeeld door extra slaapkamers te bouwen of een kantoor aan huis. Daarnaast kan u fraaie details toevoegen aan het ontwerp van uw woning. Denk bijvoorbeeld aan luiken bij de ramen of een klassieke voordeuromlijsting. Of wat dacht u van koperen waterafvoerbuizen voor uw dakgroot? U krijgt zo echt een klassieke woning die u van binnen modern kan afwerken. Ondanks dat de woning een klassieke uitstraling heeft kan u wel moderne isolatie aanbrengen. Qua stookkosten bent u hierdoor minder geld kwijt voor een prefab notaris woning dan een echte klassieker.

Laat uw notaris woning na wens afwerken

Uw notaris woning wordt na de bouw casco opgeleverd. Bij een casco oplevering zijn de belangrijkste voorzieningen aanwezig en aangesloten. Denk hierbij aan een aansluiting op de riolering, gas, water en elektra. De stopcontacten zijn bijvoorbeeld al op de juiste plekken aangebracht. Er is een CV installatie aanwezig en deze is aangesloten. De muren zijn behang klaar en eventueel kan u de waterleidingen op de juiste plek laten aansluiten. U kan bijvoorbeeld met een tekening van de badkamer ontwerper de leidingen alvast op de juiste plek aanbrengen. Op de dag van de sleuteloverdracht kan u direct aan de slag om uw woning na wens af te werken. U kan de woning gaan behangen of schilderen en direct een nieuwe vloer neerleggen. Al uw wensen kunnen in de nieuwe woning verwerkt worden. U kan zelf bepalen wie er op de dag van de sleuteloverdracht aan de slag gaat met uw notaris woning. U kan eventueel ook afspraken maken dat de aannemer van uw prefab woning een aantal klussen voor u uitvoert. U kan bijvoorbeeld de badkamer door de aannemer laten plaatsen. Uiteraard zit hier een meerprijs aan vast en deze kan u bespreken met de aannemer. Geef uw woonwensen direct aan bij het schetsen van uw woning. De aannemer weet precies wat er eventueel wel of niet door zijn bedrijf gebouwd moet worden. Op deze manier kunnen er geen onduidelijkheden ontstaan en kan u tevreden uitkijken naar de oplevering van uw droomhuis!

Download gratis brochure met prijzen