Prefab kelder

prefab kelderEen prefab kelder is populairder dan ooit. De voornaamste reden van de populariteit is dat je voor relatief weinig geld heel veel ruimte erbij krijgt. Zo kan je een kelder laten maken van achttien meter lang. Hier kan je meerdere kamers in maken en zo is er voldoende ruimte zonder dat je bovenop je huis ruimte hoeft te creëren. Dankzij deze extra ruimte hoef je niet te verhuizen en kan je genieten van extra woongenot. Een kelder is ook nog eens een toegevoegde waarde zodra je de woning ooit gaat verkopen.

Wat is een prefab kelder?

Een prefab kelder is een kleder die in een fabriek wordt gebouwd voordat deze onder de woning wordt geplaatst. Normaal duurt het weken om een kelder van beton te storten onder een woning. Dit veroorzaakt veel overlast voor de buurt, maar ook voor jezelf. Een prefab kelder wordt helemaal in een fabriek waterdicht gebouwd. Hier krijg je ook nog eens een garantie op van 20 jaar. De betonnen kelder kan vervolgens onder iedere woning geplaatst worden. Doordat alles in de fabriek gemaakt wordt ben je niet afhankelijk van gunstige weersomstandigheden. Het enige wat je nodig hebt is een specialist die de kelder voor je gaat maken.

De kosten van een prefab kelder

Bedenk eens wat je allemaal met deze extra ruimte kan gaan doen. Wat dacht je van een heerlijke wellness kelder waarin je een zwembad, sauna en douche laat installeren? Of een fitness kelder of kantoor aan huis? Het is allemaal mogelijk door een prefab kelder onder je woning te laten plaatsen. Dit klinkt natuurlijk een beetje als een droom. Maar deze droom kan al werkelijkheid worden voor slechts € 1700. Vanaf deze prijs kan je al een standaard prefab kelder laten bouwen. Afhankelijk van het formaat en je wensen wordt deze prijs natuurlijk wel opgevoerd. Als je exact wilt weten wat je kwijt bent voor een nieuwe kelder dan kan je meer informatie opvragen voor een prefab kelder.

Kwaliteit prefab kelder

De kwaliteit van een prefab kelder ligt hoger dan van een normale kelder. Ten eerste zijn er natuurlijk de weersomstandigheden waarin een kelder wordt gebouwd. In de fabriek wordt altijd de optimale droogtempratuur aangehouden en zijn er geen invloeden van buitenaf. Hierdoor ontstaat er een degelijke en sterke kelder. Daarnaast wordt de kelder voor installatie uitvoerig gecontroleerd zodat de hoogste garantie meegegeven kan worden. Zo wordt er een garantie afgegeven dat de kelder gegarandeerd waterdicht is. Deze waterdicht garantie wordt nogmaals onderstreept doordat de nieuwe generatie prefab geproduceerd wordt. Hierdoor kan de kelder naadloos gemaakt worden zodat deze 100% waterdicht is. De meeste kelderlekkages en scheuren ontstaan namelijk op de naden. Nog een voordeel van een prefab kelder is dat de kelder geïsoleerd kan worden met een speciale coating. Als een kelder gewoon gestort wordt dan is dit vrijwel onmogelijk om de coating aan te brengen. Een prefab kelder kan in de fabriek voorzien worden van de coating zodat deze altijd geïsoleerd is. Ontdek nu zelf de mogelijkheden voor je eigen prefab kelder door meer informatie op te vragen.

Download gratis brochure en ontvang prijzen