Prefab huis bouwen

prefab woningEen eigen woning bouwen is voor veel mensen een droom. Maar vaak wordt er gedacht dat dit ongelofelijk veel geld kost. Maar wist u dat er een oplossing is waardoor het voor iedereen betaalbaar is een woning te bouwen? Een prefab huis is zo’n oplossing waarbij je al vanaf € 180.000 een compleet nieuwe woning kan bouwen inclusief alle nodige installatie zoals een CV-ketel, elektra en groepenkasten. Een prefab huis maakt het dus betaalbaar om uw eigen droomwoning te bouwen. Toch wordt er vaak onterecht gedacht dat prefab standaard bouw is.

Uw woning naar wens aan te passen

Een prefab huis is inderdaad een catalogus woning en wordt in de fabriek gemaakt. Door alles in de fabriek te bouwen kan er tijd bespaard worden en is de kwaliteit hoger dan bij de traditionele bouw. Maar dit betekend niet dat uw wensen niet worden uitgevoerd. Zo bepaalt u helemaal zelf wat de kleur van de stenen worden en hoeveel ramen er komen, wat de indeling is en welke materialen er worden gebruikt. Uw woning krijgt zo zijn eigen unieke uitstraling precies zoals je het zelf graag had gewild. Pas de woning na wens aan en bouw uw eigen woning prefab.

Binnen een kort tijdsbestek een prefab huis neerzetten

Naast de kosten en de mogelijkheden is de snelheid waarin u een huis bouwt een absoluut pluspunt te noemen. Een casco woning kan al binnen twee dagen worden neergezet. Uiteraard moet de woning nog van binnen afgewerkt worden, maar binnen een week staat er al een volwaardige woning. Uiteraard dient wel van te voren de fundering gebouwd te worden. Gelukkig kunt u hierbij ook kiezen voor prefab waardoor binnen een paar dagen ook de fundering en heipalen zijn aangebracht. Binnen een maand kan er al begonnen worden met het van binnen afwerken van de woning. Dit korte tijdbestek is absoluut een reden om te kiezen voor deze unieke bouwmethode. Vaak kunt u binnen vier maanden al in de volledig afgewerkte woning gaan wonen.

Prijzen prefab huis

Leuk een prefab huis, maar wat gaat dit nu eigenlijk precies kosten? De bouwmethode is niet alleen snel, maar kost ook minder. Uiteraard zitten er minder manuren in en wordt een groot gedeelte standaard geproduceerd in de fabriek. Vaak kan je rekenen op een bedrag vanaf € 180.000, maar hier zit vaak nog niet de complete afwerking bij inbegrepen. We hebben het hierbij dan over een casco woning. De exacte prijs van een prefab woning dient berekend te worden aan de hand van uw wensen en natuurlijk de afwerking. Wilt u bijvoorbeeld kunststof kozijnen dan betaalt u meer dan voor houten kozijnen. Dit soort puntjes zijn belangrijk om mee te nemen in het kostenplaatje. Voor de rest is het belangrijk om gewoon eens informatie op te vragen. U krijgt dan een beeld van de mogelijkheden met een prefab huis en wat deze mogelijkheden eigenlijk precies gaan kosten. Een exact kostenplaatje kan natuurlijk alleen gegeven worden met een offerte. Je weet dan precies wat je nieuwe woning gaat kosten als deze prefab gebouwd gaat worden.

Download gratis brochure en ontvang prijzen