Houtstapelbouw

Houtstapelbouw is een duurzaam bouwmethode om uw woning prefab te laten bouwen. Bij deze bouw wordt heel simpel gezegd op maat gemaakte houten balken op elkaar gestapeld om zo een constructie neer te zetten. Deze stapelconstructie wordt ook wel een houtskeletbouw genoemd. De balken worden horizontaal gestapeld en in elkaar geklikt. Uiteindelijk wordt er zo een muur van hout gemonteerd. De houten balken worden prefab gebouwd dit wil zeggen in een fabriek. Een speciale computer maakt de balken op maat en maakt de uitsparingen zodat ze op de bouwplaats in elkaar vallen. De balken worden in speciale droogkamers op elkaar gestapeld en vastgelijmd. Doordat dit alles in de fabriek gebeurd kunt u binnen een redelijk kort termijn een eigen woning bouwen. De houtstapelbouw is een ideale oplossing voor iedereen die duurzaam wil bouwen.

Houtstapelbouw voorkomt fouten in de bouw

Speciale computers berekenen werkelijk alle gegevens helemaal door. Fouten komen zo minder snel door dankzij de speciale houtstapelbouw. Een prefab woning staat bekend als een degelijke, maar standaard woning. Hier is absoluut niets van waar want uw wensen zijn de leidraad van de bouw. U kiest wel uw woning uit via een speciale catalogus. U heeft hierdoor direct een idee van de prijzen voor het bouwen van een eigen woning. Aan de rechterkant kunt u direct de catalogus aanvragen en de prijzen bekijken. Dit kan via ons speciale contactformulier.

Verkort uw bouwtijd met houtstapelbouw

Een prefab woning kost een stuk minder tijd dan de traditionele bouw. Een groot deel van de werkzaamheden wordt tenslotte al voor u uitbesteed in de fabriek. Dit is het voordeel van bouwen in een fabriek. Speciale computers kunnen alle bouwmaterialen voorbereiden zodat de bouwvakkers alleen nog het pakket in elkaar hoeven te zetten. U bespaart zo flink wat geld en u kunt de bouwtijd verkorten. Na de montage is de woning binnen enkele weken al sleutel klaar. Er zijn weinig woningen die u voor zo weinig geld kunt laten bouwen. Een indicatie van de prijzen kunt u uiteraard van ons krijgen. Neem gerust contact met ons op en wij geven u graag een idee van de prijs van houtstapelbouw.

Laat uw houtstapelbouw woning bouwen

Catalogusbouw klinkt voor een hoop mensen een beetje eng. Het klinkt natuurlijk niet super uniek om in een catalogus een woning uit te zoeken. Bij houtstapelbouw ligt dit anders. Het grote verschil met houtstapelbouw is dat het gewoon een snelle manier van bouwen is omdat alles in de fabriek klaargemaakt wordt. Ondanks dat de woning uitgezocht wordt uit een catalogus is het mogelijk om alles naar uw wensen aan te passen. U kunt bijvoorbeeld andere kozijnen plaatsen of het hout een bepaalt kleurtje geven. Sommige kiezen er ook voor om het hout als houtskeletbouw te gebruiken. Tegen het skelet aan wordt nog met bakstenen aangebouwd om de woning helemaal compleet af te werken. U krijgt zo een unieke woning met een eigen indeling ondanks dat u deze uit een catalogus heeft uitgezocht.

Download gratis brochure en ontvang prijzen