Houten huis bouwen

Een houten huis wordt steeds vaker als alternatief gekozen voor een tweede woning, maar ook om gewoon in te wonen. Het voordeel van houtbouw is dat het duurzaam, snel en goedkoop is. U kunt zo voor weinig geld uw eigen droomhuis neerzetten op een stuk grond. Eigenlijk zijn houten huizen tegenwoordig echte prefab huizen. Een prefab woning betekent niets meer dan het bouwen van een woning in een fabriek. Alle houten onderdelen worden in de fabriek klaargemaakt en op maat gemaakt. Vervolgens worden alle houten onderdelen naar de bouwplaats gebracht. Op de bouwplaats worden de onderdelen in elkaar gezet. U heeft nu een houten huis gemaakt van duurzaam hout. Binnen een paar weken kan uw huis al casco worden opgeleverd.

Houten huizen op maat

Houten huizen kunnen eenvoudig uitgezocht worden uit een luxe catalogus. In deze catalogus krijgt u een idee van alle mogelijkheden om een woning te laten bouwen van hout. U kunt kiezen voor een woning met een houtskeletbouw basis of een volledig houten woning. Bij het bouwen van een eigen woning krijgen sommige nieuwe woningeigenaren een beetje een vreemd gevoel bij het woord catalogus. Ze hebben het idee dat ze nu niet meer hun eigen woning kunnen bouwen. Dat ze vastzitten aan een ontwerp en niets kunnen wijzigen. Bij een prefab huis is dit absoluut niet het geval. U heeft een ontwerp als basis en u kunt deze nu helemaal eigen maken door zelf dingen aan te passen. Bijvoorbeeld de kleur, kozijnen, indeling, dakpanelen etc. U bouwt zo alsnog een unieke houten woning met houtbouw.

Alles is mogelijk met houten huizen

Vaak wordt er gedacht dat er aan een houten woning een beperking zit. Dit komt meestal doordat het niet meer zo gebruikelijk is in Nederland. We zijn gewend om alles met beton te bouwen terwijl hout nog steeds een prima alternatief is. In een land als Amerika is het zelfs één van de meest gebruikte bouwmethodes. Het voordeel van hout is dat het zeer bewerkelijk is en vrijwel alles mogelijk is. Van een moderne woning tot een landelijke woning houten huizen kunnen helemaal op maat gemaakt worden van uw wensen. U kunt bij ons terecht voor een complete houtbouw waarbij uw wensen in het ontwerp verwerkt worden. U bouwt zo een volledig uniek huis gemaakt van hout. Vrijwel elke aanpassing is mogelijk tegen een meerprijs. Toch heeft u al wel een houvast door de prijzen vooraf op te vragen. Via ons contactformulier kunt u de prijzen opvragen en heeft u een idee wat u kunt verwachten.

Laat uw eigen houten woning bouwen

Onze houten huizen worden prefab gebouwd. Dit wil zeggen dat uw complete woning in de fabriek wordt gebouwd. Het eindresultaat wordt binnen een paar weken volledig gemonteerd op uw bouwgrond. Vanwege deze snelle bouwmethode kunt u flink wat geld besparen op o.a. de bouwrente. Doordat er ook minder bouwkracht nodig is kunt u flink wat geld besparen. U kunt zo voordelig uw eigen houten huis laten bouwen. Maak uw droom werkelijkheid met houten huizen.

Download gratis brochure en ontvang prijzen