Prefab garage

prefab garageJe hebt wel de ruimte voor een garage, maar helaas ben je niet in het bezit van een overdekte garage. Vaak denk je dat de kosten te hoog zijn om er eentje te laten aanbouwen. Toch hoeft dit niet en zijn er flink wat mogelijkheden om een garage toch nog voordelig te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prefab garage? Hierbij is de garage al helemaal compleet gebouwd in de fabriek. Het enige wat nu nog gebeurd is de garage met een speciale hijskraan plaatsen naast je woning. Nadat deze aan de woning verbonden is kan je vaak binnen één dag al je nieuwe garage gebruiken. Het is de snelste manier om aan een garage te komen en ook nog eens de voordeligste manier.

Een passende uitstraling bij je woning

Vaak is voor de plaatsing van een garage een omgevingsvergunning nodig. De gemeente zal waarschijnlijk verplichten om de garage in exact dezelfde stijl als de woning te bouwen. Zo blijft alles in één geheel. Bij een prefab garage denken we meteen aan garages die allemaal in één stijl en kleur zijn. Toch kan je zelf de uitstraling van de garage uitzoeken en kan je vaak in een catalogus zelf bepalen welke garage het beste bij de woning past. Door deze gegevens aan de gemeente te sturen komt een vergunning er sneller door vooral als ze erachter komen dat de garage past bij de stijl van je woning. Zo kan je bijvoorbeeld bepalen of een garage voorzien moet worden van een stenen buitenmuur en zo ja welke stenen. Zo past de garage helemaal in de stijl van jouw woning.

Prefab garage zorgt snel voor een nieuwe garage

De prefab garage wordt aan de hand van jouw eisen helemaal kant en klaar in de fabriek gebouwd. Je hebt dus helemaal geen overlast van de bouw van de garage. Tijdens de bouw van een prefab garage wordt werkelijk aan alles gedacht. Bijvoorbeeld verzonken stopcontacten en elektrische installaties die alleen nog aangesloten moeten worden op je eigen netwerk. Maar ook een garagedeur wordt werkend geïnstalleerd inclusief afstandsbediening. Als alles klaar is kan een garage binnen één dag al worden geïnstalleerd. Normaal duurt deze klus weken en ervaren de buren veel overlast. Met een prefab garage wordt de overlast tot een minimum beperkt en zijn de installateurs zo weer weg.

Kosten van een prefab garage

De kosten zijn heel erg afhankelijk van je wensen. Wil je een grote garage of een kleine garage? Kies je voor een metalen uitvoering of wil je echt een stenen uitvoering? Dit soort aanpassingen bepalen natuurlijk de prijs, maar ook de afwerking. Buiten de stenen buitenmuur kan je bijvoorbeeld verlichting aanbrengen en een overkapping. Aan de hand van jouw wensen kan een offerte op maat gemaakt worden. Vraag gerust meer informatie op om inzicht te krijgen in de kosten van een prefab garage. Een prefab garage laat je al bouwen vanaf € 4.000 en de prijs is natuurlijk afhankelijk van je wensen.

Download gratis brochure en ontvang prijzen