Prefab fietsenstalling

fietsenstallingEen school of bedrijf wil graag stimuleren dat iedereen op de fiets komt. Maar dan moet er natuurlijk wel een functionele ruimte zijn om de fietsen te stallen. Je wil er graag zoveel mogelijk kunnen stallen op je terrein en het liefste overdekt. Een slimme en goedkope oplossing is een prefab fietsenstalling. Het is ook nog eens heel erg snel want binnen één dag staat jouw nieuwe fietsenstalling al op je terrein. De fietsenstalling wordt gewoon helemaal kant en klaar vanuit de fabriek geleverd. Dit maakt het mogelijk om het zo snel te leveren.

Materiaalkeuze voor een prefab fietsenstalling

Bij prefab wordt er vaak gedacht dat je maar uit één soort fietsenstalling kan kiezen. Maar je hebt altijd nog zelf keuzemogelijkheden over de uitstraling van de stalling. Een ouderwetse ijzeren stalling past misschien niet bij jouw kantoorruimte of school. Je kan er dus ook voor kiezen om een houten fietsenstalling te plaatsen. Het geeft misschien iets meer onderhoud, maar de uitstraling ziet er een stuk beter uit. Daarnaast kan de stalling zo groot worden als je zelf wilt. Wil je toch liever minder onderhoud? Kies voor een combinatie van glas en metaal. Dit kan zeer modern worden vormgegeven en wordt al snel een eye-catcher op kantoor.

Afgesloten fietsenstalling

Eén van de mogelijkheden van een prefab fietsenstalling is door te kiezen voor een afgesloten model. Hierbij krijgt de stalling een deur met een slot erop. Niemand kan zo meer bij de fietsen komen en dit is ideaal voor bij de voordeur. Handig als je jouw eigen fietsen veilig bij huis wil stallen of als je wilt dat alleen personeelsleden hun fiets in de stalling neerzetten. Je geeft zo alleen hun een sleutel van de stalling en de kans op een diefstal van de fietsen wordt zo meteen een stuk kleiner. Eventueel kan een afgesloten fietsenstalling gepoedercoat worden in een kleur naar keuze. De uitstraling is zo niet alleen modern, maar ook stijlvol.

Prijs prefab fietsenstalling

Natuurlijk wil je heel graag snel een nieuwe fietsenstalling. Het idee dat de nieuwe fietsenstalling binnen een dag geplaatst wordt spreekt je dan ook absoluut aan. Maar wat kost zoiets nu eigenlijk? Het is heel erg afhankelijk van je wensen. De materiaalkeuze is uiteraard bepalend, maar ook de prijs. Wil je alleen een overkapping of wil je ook dat de zijkanten gesloten zijn? Kies je voor hout of metaal? Dit soort dingen zijn allemaal bepalend en natuurlijk ook het formaat. Of je een fietsenstalling van één meter nodig hebt of van vijf meter dit is natuurlijk wel bepalend. Natuurlijk blijven de kosten lager dan traditionele bouw doordat alles in de fabriek gebouwd wordt. Vaak gaat het om massaproductie zodat meerdere fietsenstallingen geplaatst kunnen worden in één week. Hierdoor blijven de productiekosten laag en hier profiteer je natuurlijk van. Je kan al een prefab fietsenstalling kopen vanaf € 300. Als je exact wilt weten wat jouw nieuwe fietsenstalling gaat kosten dan kan je het beste meer informatie opvragen. Je krijgt dan een beeld van de mogelijkheden en de exacte kosten van jouw wensen.