Prefab container

prefab containerEen prefab container kan een oplossing bieden voor verschillende woonproblemen. Bijvoorbeeld voor een tijdelijk kantoor of een tijdelijke woonruimte. Maar tegenwoordig worden de containers ook gebruikt voor zogenaamde container woningen. Denk hierbij niet aan zeecontainers, maar modern vormgegeven containers die zo doorkunnen voor een design woning. Prefab containers zijn kant en klaar en kunnen hierdoor vaak al binnen een dag geleverd worden. Handig als je tijdelijk een extra ruimte nodig hebt of een noodruimte nodig hebt. Het voordeel van prefab vergeleken met een container huren is dat je zelf eigenaar wordt van de container. Je bent zo een stuk voordeliger uit en dit is weer handig als je minimaal een paar jaar in een noodgebouw moet verblijven.

Eenvoudig groeien met een prefab container

Je bedrijf groeit, maar er is eigenlijk geen ruimte om nieuw personeel aan te nemen. Een prefab container is de ideale oplossing. Iedere keer dat je verder groeit huur of koop je een unit erbij. Deze sluit direct aan bij de rest van de units en is vaak binnen een dag al geregeld. Inclusief het inrichten van je extra kantoorruimte kan je nieuwe personeel binnen een week al aan de slag. Het sterke metalen frame zorgt ook nog eens voor de perfecte isolatie en is ijzersterk. De container kan gerust 30 tot 50 jaar meegaan. Handig als je dus verwacht te gaan groeien, maar je voorlopig nog niet durft te investeren in een nieuw pand. Je weet tenslotte niet zeker of deze groei verder blijft aanhouden.

Uitstraling prefab container

Een container is vaak een tijdelijke oplossing voor opslag of een kantoorruimte. Maar soms wordt een container ook gekozen om een restaurant in te runnen. Je wil dan natuurlijk wel dat de uitstraling een beetje in orde is. Gelukkig kan je aan de uitstraling werken en zijn er ondanks dat het prefab is veel mogelijkheden. De prefab container woningen zien er bijvoorbeeld al lang niet meer uit als een zeecontainer waar niemand in wil wonen. Er worden tegenwoordig zelfs design woningen ontworpen met pefab containers. Je zou in eerste instantie niet denken dat het hier om een container gaat, maar om een volwaardige woning. Ontdek zelf de mogelijkheden met containers en dat dit helemaal niet afschuwelijk eruit hoeft te zien.

Prijzen prefab container

Je weet ongeveer wat een container huren kost en vooral als je dit van plan bent om een paar jaar te doen dan is dit een duur grapje. Maar wat kost nu eigenlijk zo’n prefab container? Een prefab container kopen is als je deze voor een langere tijd nodig hebt uiteindelijk vaak goedkoper. De exacte kosten zijn heel erg afhankelijk van jouw wensen. Wil je gewoon een zeecontainer of een container die eruit ziet als een moderne woning? Dit soort dingen zijn belangrijk om informatie over op te vragen om te kijken wat de prijzen exact zullen zijn. Dit is elke keer weer per project anders en afhankelijk van jouw wensen.

Download gratis brochure met prijzen