Cataloguswoningen

Catalogusbouw wordt de laatste jaren steeds populairder. Het is een mogelijkheid om uw catalouswoning op maat te laten maken tegen een scherpe prijs. Voor iedereen wordt het nu mogelijk om een droomhuis te bouwen. Catalogusbouw is eigenlijk gewoon een prefab woning. Dit wil zeggen dat uw droomhuis in de fabriek voor u op maat gemaakt wordt. Het eerste wat u doet is een ontwerp uitzoeken dat bij u past. Een uitstraling waarvan u denkt dit zou weleens mijn droomhuis kunnen worden. Nadat uw cataloguswoning is uitgezocht kunt u deze nog helemaal naar wens aanpassen en zo een compleet eigen uitstraling geven. Het soort kozijnen of bakstenen dat u uitkiest kan bijvoorbeeld heel bepalend zijn voor de uitstaling. U kunt zo een unieke woning bouwen ondanks dat u kiest voor een catalogusbouw.

Duidelijkheid over de kosten van uw nieuwe cataloguswoning

De prijs van een eigen catalouswoning bouwen is natuurlijk bepalend of het binnen uw budget past. Het voordeel van catalogusbouw is dat u precies weet wat u kwijt bent voor uw nieuwe woning. Een prefab woning wordt in de fabriek gebouwd en heeft dus geen afwijkende kosten vanwege tegenslagen. Het kan dus niet dat de bouw duurder wordt doordat de bouw stilligt vanwege de Nederlandse weersomstandigheden. De bouw kan altijd doorgaan en verloopt een stuk sneller, waardoor er voordeliger gebouwd kan worden. Via onze website kunt u direct de prijzen van uw nieuwe woning opvragen.

Kiezen voor houtskeletbouw bij catalogusbouw

De basis van uw huis is natuurlijk belangrijk, maar tegelijkertijd kunt u ook bepalen hoe duur uw woning gaat worden met het bouwskelet. Houtskeletbouw kan een duurzame oplossing zijn en door deze duurzaam te bouwen kunt u sneller en goedkoper bouwen. Uw woning wordt gebouwd uit duurzaam hout en gaat zo lang mee en u merkt er niet veel van dat het skelet gemaakt is van hout. De buitenkant kan gewoon met bakstenen worden afgewerkt. U krijgt gewoon de hoogste kwaliteit alleen tegen een scherpe prijs.

Unieke woningen met catalogusbouw

Unieke woningen met catalogusbouw hoeft helemaal niet zo lastig te zijn als u zou denken. De basis is een woning die u via een catalogus kunt uitzoeken. Op onze website heeft u de mogelijkheid om al direct een kijkje te nemen in de catalogus. U heeft nu een basis waar u een woning mee gaat ontwerpen. Prefab is een flexibele bouwmethode waarbij u zelf kunt bepalen welke aanpassingen u wilt doorvoeren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor nieuwe kozijnen of een compleet nieuwe indeling of afwerking. Uiteraard zit er wel een meerprijs aan iedere aanpassing die u gaat doorvoeren. U kunt de woning helemaal zelf uniek maken aan de hand van uw eigen ontwerpen. Een echte catalogusbouw bestaat eigenlijk helemaal niet want aan de hand van uw aanpassingen maakt u een woning uniek. Zelfs met de prefab bouw kunt u vanuit een catalogus uw eigen unieke woning bouwen. Deze effectieve bouwmethode zorgt ervoor dat uw woning snel en betaalbaar gebouwd kan worden. Vraag gerust uw eigen catalogus plus prijzen aan via ons contactformulier aan de zijkant.

Download gratis brochure en ontvang prijzen