Prefab aanbouw

Een prefab aanbouw is er speciaal voor iedereen die graag een aanbouw wil, maar niet te lang in de rotzooi wil zitten. Het plaatsen van een aanbouw duurt vaak minimaal twee weken als we het volgens de traditionele bouw doen. Kiezen we voor een prefab aanbouw dan staat je nieuwe aanbouw al binnen vijf werkdagen. Op maandag wordt er begonnen om de aanbouw vervolgens vrijdagmiddag al op te leveren. Doordat alles al kant en klaar in de fabriek gebouwd is heb je een minimale overlast en wordt de aanbouw snel geplaatst.

Geen vertraging door het weer

Van te voren bepaal je zelf wat voor een soort aanbouw je wilt hebben. De afwerking kan je helemaal zelf bepalen. Ondanks dat alles kant en klaar is zijn er dus zeker nog mogelijkheden om de aanbouw hier en daar aan te passen. Vervolgens gaat het bedrijf in de fabriek aan de slag om de aanbouw helemaal klaar te maken. Dit gebeurd onder de optimale omstandigheden zodat de aanbouw geen vertraging oploopt door het weer. Een prefab aanbouw is hierdoor ook nog eens beter geïsoleerd wat weer een voordeel oplevert voor je vaste lasten. Zodra de aanbouw klaar is wordt deze met een grote machine tegen je woning aan geplaatst. Vervolgens wordt binnen een paar dagen de aanbouw helemaal gekoppeld aan je huidige woning. Binnen vijf dagen wordt de aanbouw opgeleverd en hoef je alleen nog de aanbouw in te richten.

Verdiepingen bijbouwen

Met een prefab aanbouw kan je natuurlijk een woonkamer vergroten. Maar wat dacht je ervan als een woning voorzien wordt van een extra verdieping of een extra kamer? Je hoeft zo niet te verhuizen en de kosten van een eventuele verbouwing stop je in een prefab aanbouw. Dit is een groot project wat normaal gesproken enkele maanden kost. Als je kiest voor een prefab aanbouw dan kan een grote klus al binnen twee weken opgeleverd worden. Eventueel kan zelfs de complete afwerking verzorgt worden zoals het stuken van de wanden en het plaatsen van de nieuwe elektra.

Prefab aanbouw met lage bouwkosten

Een complete aanbouw of een uitbouw van een meter het kost allemaal veel tijd en werk. Een prefab aanbouw heeft relatief lage bouwkosten en hoeft niet veel tijd te kosten doordat het grootste werk al in de fabriek wordt gefabriceerd. Doordat het grootste deel in de fabriek wordt gefabriceerd wordt er ook een minimale geluidsoverlast veroorzaakt. Ideaal als je vaak last hebt van de buren zodra je gaat verbouwen.

Prefab aanbouw prijzen

Natuurlijk wil je graag precies weten wat jouw aanbouw precies gaat kosten. Dit is heel erg afhankelijk van de bouwstijl en of je bijvoorbeeld standaard kozijnen wil of een schuifpui. Dit soort zaken moeten allemaal worden meegenomen en hiervoor is het belangrijk om extra informatie op te vragen over de kosten van prefab. Gemiddeld heb je al een aanbouw vanaf ongeveer € 10.000. Nogmaals dit is allemaal afhankelijk van je wensen en in welke stijl je de aanbouw precies wil gaan bouwen.