Prefab badkamer

badkamerDe installatie van een nieuwe badkamer kost niet alleen veel geld, maar ook veel tijd. Hoe vaak hoor je wel niet dat je wel 3 weken geen gebruik kan maken van je badkamer? Dit komt doordat het bouwen van een nieuwe badkamer een specialistisch werkje is. Er komen verschillende specialisten bij kijken voor de installatie en afwerking van de badkamer. Hierdoor kost een nieuwe badkamer veel tijd, geld en ergernissen. Een oplossing om dit soort ergernissen te voorkomen is een prefab badkamer. In een fabriek wordt je complete badkamer gebouwd om vervolgens plug & play geplaatst te worden in je woning. De leidingen worden aangesloten en de elektra en je kan gaan douchen in je nieuwe badkamer.

Binnen één dag een nieuwe badkamer

Een prefab badkamer kan binnen één dag worden geplaatst. Je hoeft dus helemaal de badkamer niet te missen want terwijl je een dagje weg bent of naar je werk wordt de nieuwe badkamer geplaatst. Buren hebben zo geen last van overlast en de meeste onderdelen passen gewoon door de voordeur. Terwijl in de ochtend de monteurs de aansluitingen klaar maken voor de nieuwe badkamer is de nieuwe badkamer al onderweg naar je woning. De vloeren, muren worden los geleverd en in elkaar geklikt en aangesloten. Tegen de avond is alles af en kan je na het eten alweer douchen in je nieuwe badkamer. Je hebt zo geen overlast meer met een nieuwe badkamer.

Prefab badkamer wordt in de fabriek gemaakt

Aan de hand van jouw wensen wordt jouw badkamer al van te voren in een fabriek gemaakt. Een badkamer wordt vaak al binnen één dag geproduceerd onder de optimale omstandigheden. Doordat alles in één dag geproduceerd wordt liggen de kosten een stuk lager. De badkamer vloer wordt gemaakt en betegeld net als de muren. Daarnaast worden de aansluitingen voor het sanitair gemaakt en hoeft bijvoorbeeld alleen de wc-pot nog opgehangen te worden. Deze laatste klusjes gebeuren allemaal in één dag terwijl jij gewoon op je werk bent. Een prachtig concept dat ook nog eens voor het minste overlast zorgt. Je zit tenslotte één dag in de puinzooi en de volgende dag is het al opgelost.

Prefab badkamer voor bestaande en nieuwe woningen

Ten onrechte wordt vaak gedacht dat prefab badkamers alleen in nieuwbouw woningen geplaatst worden. De badkamers zijn tenslotte vaak allemaal hetzelfde. Dit is absoluut niet waar want onze badkamers worden op wens van de klant gemaakt. De bouwmethode is misschien hetzelfde, maar de uitstraling en de gebruikte materialen zijn telkens weer anders. Hierdoor kunnen de prefab badkamers gewoon in bestaande woningen geplaatst worden.

Kosten prefab badkamer

Voor de prijs van een prefab badkamer is het belangrijk om extra informatie op te vragen. Het plaatsen van jouw droombadkamer is goedkoper en sneller dan de traditionele badkamer doordat er minder uren inzitten. Buiten de manuren is het belangrijk wat voor een soort badkamer je wilt dit is absoluut bepalend voor de prijs. Een badkamer met bubbelbad kost tenslotte meer dan een standaard bad. Dit soort verschillen bepalen de kosten prefab badkamer. Een basis prefab badkamer heb je al vanaf € 3700.

Download gratis brochure en ontvang prijzen